Od pre 5 god. u svetu je sve popularnija nova vrsta pice,koja se zove "Kono - pizza"
ili pica u kornetu.Slobodno se može reći da je u pojedinim svetskim metropolama postala hit.Polako ali sigurno uzima primat u odnosu na popularno pica parče i to iz sledećih razloga : picerijama koje imaju ovaj proizvod nije potreban pizza majstor
( može filovati i priučeni radnik ),nema brašna, nema mešenja testa, nema komora za testo, prave se u prostorijama male kvadrature, a sve to iz razloga jer se ove pice spremaju u već gotovim kornetima.Mušterije dobijaju proizvod koji konzumiraju kao sladoled u kornetu bez dosadašnjeg curenja pica parčeta po odelu i dosadnih kartončića (podloga za pica parče).
Na slikama su kono-pizze koje sam filovao u kornetima koje sam lično pravio.
Prijatno!
ili pica u kornetu.Slobodno se može reći da je u pojedinim svetskim metropolama postala hit.Polako ali sigurno uzima primat u odnosu na popularno pica parče i to iz sledećih razloga : picerijama koje imaju ovaj proizvod nije potreban pizza majstor
( može filovati i priučeni radnik ),nema brašna, nema mešenja testa, nema komora za testo, prave se u prostorijama male kvadrature, a sve to iz razloga jer se ove pice spremaju u već gotovim kornetima.Mušterije dobijaju proizvod koji konzumiraju kao sladoled u kornetu bez dosadašnjeg curenja pica parčeta po odelu i dosadnih kartončića (podloga za pica parče).
Na slikama su kono-pizze koje sam filovao u kornetima koje sam lično pravio.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар