Пица кон руцола За две до три особе -рецепт
Састав;
- 400 грама Теста
- 4 супене кашике пица соса
- 150 грама качкаваља
- 70 грама шунке
- 30 грама печенице
- 2 Мања или 1 већи парадајз
- 50 грама руколе
- 40 грама пршуте
- 25 грама пармезана
- 5 Маслина, оригано
Припрема:
Када је пица готова, распоредити свежу руколу преко, затим преосталу количину парадајза исцепкати пршуту преко целе пице.Посути преосталим качкаваљем и пармезаном.Маслине нарезати на колутиће и декорисати пицу.
Још боље би било узети Грана Падано пармезан у комаду и стругати га ножем за чишћење шаргарепе, преко пице.
Пријатно!
Нема коментара:
Постави коментар